siirry päävalikkoon

Rajoitukset

Kun muodostetaan yhteys toiseen laitteeseen (esim. tietokoneeseen) laitteen ollessa jo yhdistettynä tulostimeen, muodosta yhteys käyttäen samaa yhteystapaa kuin yhdistetyn laitteen kohdalla.
Jos yhteys muodostetaan toista yhteystapaa käyttämällä, yhteys käytössä olevaan laitteeseen katkaistaan.

Yhdistä langattomalla reitittimellä

  • Varmista, että laite ja langaton reititin ovat kytkettyinä. Katso langattoman reitittimen käyttöoppaasta lisätietoja näiden asetusten tarkistamisesta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.
    Yhdistä tulostimeen ilman langatonta reititintä yhdistetty laite uudelleen langattoman reitittimen kautta.
  • Langattoman reitittimen kokoonpano, reitittimen toiminnot, asennustoiminnot ja suojausasetukset vaihtelevat järjestelmäympäristön mukaan. Katso lisätietoja langattoman reitittimen käyttöohjeesta tai ota yhteyttä langattoman reitittimen valmistajaan.
  • Tämä tulostin ei tue IEEE802.11ac-verkkoa. IEEE802.11a- ja IEEE802.11n (5 GHz) voivat olla ilman tukea asuinmaasi tai alueesi mukaan. Tarkista, onko laitteessasi IEEE802.11n-, IEEE802.11g, IEEE802.11b- tai IEEE802.11a-tuki.
  • Jos laite on asetettu "vain IEEE802.11n" -tilaan, WEP tai TKIP ei voi olla suojausprotokollana. Vaihda laitteen suojausprotokollaksi jokin muu kuin WEP ja TKIP tai vaihda asetukseksi jokin muu kuin "vain IEEE802.11n".
    Laitteen ja langattoman reitittimen välinen yhteys katkaistaan väliaikaisesti asetuksen muokkaamisen yhteydessä. Älä jatka tämän oppaan seuraavaan näyttöön, ennen kuin määritys on valmis.
  • Kun muodostat Wi-Fi-yhteyden ulkona, älä muodosta yhteyttä 5 GHz:n verkkoon (SSID).
    Tulostimen kanssa käytettäväksi tarkoitettu 5 GHz:n taajuusalue sisältää kanavia, jotka joissakin maissa tai alueilla sallitaan vain sisäkäyttöön.
    Saat lisätietoja langattoman reitittimen 5 GHz:n verkosta (SSID) langattoman reitittimen mukana toimitetusta käyttöoppaasta tai langattoman reitittimen valmistajalta.
  • Toimistoympäristössä ota yhteyttä verkonvalvojaan.
  • Huomaa, että jos muodostat yhteyden suojaamattomaan verkkoon, on olemassa vaara, että henkilökohtaisia tietoja joutuu ulkopuolisten tietoon.

Langaton suora

Tärkeää

  • Jos internetiin yhteydessä oleva laite kytketään langattoman reitittimen välityksellä Langaton suora -tilassa olevaan tulostimeen, laitteen ja langattoman reitittimen välinen yhteys katkaistaan. Siinä tapauksessa laitteen yhteys saattaa laitteen mukaan muuttua automaattisesti mobiilidatayhteydeksi. Kun muodostetaan internet-yhteys mobiilidatayhteyden avulla, siitä saattaa sopimuksen mukaan aiheutua kuluja.

    • Kun laite ja tulostin kytketään Langaton suora -tilassa, yhteystiedot tallennetaan Wi-Fi-asetuksiin. Laite on saattanut muodostaa automaattisesti yhteyden tulostimeen myös sen yhteyden katkaisemisen jälkeen tai sen jälkeen, kun se on kytketty toiseen langattomaan reitittimeen.
    • Voit estää automaattisen yhteyden muodostamisen Langaton suora -tilassa olevaan tulostimeen muuttamalla yhteystilaa tulostimen käyttämisen jälkeen tai asettamalla se estämään yhteyden automaattinen muodostaminen laitteen Wi-Fi-asetuksissa.
      Katso laitteen käyttöoppaasta lisätietoja laitteesi asetusten muuttamisesta tai ota yhteys laitteesi valmistajaan.
  • Jos yhdistät laitteen ja tulostimen Langaton suora -tilalla, internet-yhteys voi katketa ympäristön mukaan. Tässä tapauksessa tulostimen verkkopalveluja ei voi käyttää.
  • Langaton suora -tilassa voidaan yhdistää samanaikaisesti enintään viisi laitetta. Jos yritetään yhdistää kuudes laite, kun viisi laitetta on jo yhdistetty, näytetään virheilmoitus.
    Jos näytetään virheilmoitus, irrota laite, joka ei käytä tulostinta, ja määritä asetukset uudelleen.
  • Langaton suora -tilassa tulostimeen yhdistetyt laitteet eivät voi olla viestintäyhteydessä toisiinsa.
  • Tulostimen laiteohjelmistopäivitykset eivät ole saatavilla Langaton suora -tilaa käytettäessä.
  • Kun laite on yhdistetty tulostimeen ilman langatonta reititintä ja kun haluat asentaa sen uudelleen samaa yhteystapaa käyttäen, pura yhteys ensin. Poista laitteen ja tulostimen välinen yhteys käytöstä Wi-Fi-asetusnäytöllä.